Blåkläder työvaatteet −Laatua pienintäkin yksityiskohtaa myöten

Aina on raja ylitettävänä ja toinen rikottavana.

Työvaatteiden tehtävänä on suojata rankkaa työtä tekeviä ihmisiä, jotka rakentavat ympäristöä, jossa elämme. Siksi Blåkläder panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja haastaa nykyiset käsitykset työvaatteista kehittääkseen entistä parempia ominaisuuksia.

Blåkläder työvaatteet takaavat sen, että työntekijät tuntevat olonsa turvalliseksi, ylpeäksi ja ammattitaitoiseksi työpäivänsä aikana.

Katso yhteystietomme »

Blåkläder työvaatteet on tarkoitettu sinulle, joka vaadit vain parasta.

Blåkläder työvaatteet ovat kestäviä ja toimivia, mutta myös tyylikkäitä ja mukavia. Toiminnallisuus, laatu, design ja kestävyys ovat Blåkläderin toiminnan 4 kulmakiveä, joista ei koskaan tingitä. Itse asiassa ne ovat koko brändin perusta ja asiakkaana voit aina luottaa siihen, että ne täyttyvät 100% kaikissa Blåkläderin tuotteissa.

ELINIKÄINEN TAKUU KAIKILLE SAUMOILLE.

Blåkläder työvaatteiden kankaat ja komponentit valitaan aina huolella tuotteiden korkean laadun ja kestävyyden takaamiseksi.

Blåkläder on ainoa työvaatevalmistaja, joka tarjoaa vaatteilleelinikäisen saumatakuun. Blåkläder työvaatteet on vahvistettu 3-kertaisilla saumoilla ja 2-kertaisilla kankailla eniten kuluvilta alueilta.

LAAJA TUOTE-, VÄRI- JA KOKOVALIKOIMA

Blåkläderin mallistosta löydät työhousut, takit ja muita työvaatteita, turvakenkiä sekä hanskoja monille eri alan ammattilaisille, kuten rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloille.

Yksi alan laajimmista väri- ja kokovalikoimista takaa sen, että jokaiselle käyttäjälle löytyy sopivat ja oikean kokoiset vaatteet. Valikoimassa on saatavilla normaali C-mitoitus, D-mitoitus lyhyemmällä lahkeella, C100-mitoitus pidemmällä lahkeella sekä naisten mitoitus.

Valitse Blåkläder työvaatteet, jos haluat vain parasta!

Katso yhteystietomme »