Dimex työvaatteet ovat kestäviä, toimivia ja suomalaisia

Dimex työvaatteet useille eri aloille

Dimex työvaatteet ovat suomalaista suunnittelua suomalaisille työmaille. Valikoimasta löydät puettavaa niin viherrakennukseen kuin teollisuuteenkin ja kaikkeen siltä väliltä. Suurella sydämellä sekä asenteella suunnitellut Dimex työvaatteet pukevat ammattilaisia ylpeydellä ympäri Suomen. Dimexin mallistosta löydät varusteet niin helteeseen kuin pakkaseen. Dimex työvaatteista löytyy omia malleja kaikenkokoisille ihmisille taaperosta duunariin. Ostamalla Dimexiä Työvaatetalosta saat alan ammattilaisten avun juuri sinulle sopivien varusteiden hankintaan.

Katso yhteystietomme »

Toimivat yksityiskohdat pitävät kulutukselle alttiit kohdat ehjänä

Dimex työvaateperheeseen kuuluu palo- ja viiltosuojattujen tuotteiden lisäksi normi- ja asennevaatteita sekä turvavaatteita. Dimex työvaatteiden näkyvyys- ja palosuojaluokat ovat aikansa mukaiset.

Dimex turvavaateperheen kolmesta high visibility -turvaväristä (keltainen, oranssi ja punainen) löydät makusi mukaiset tuotteet turvaamaan arkea. Dimex työvaatteiden laajin turvatuotevalikoima löytyy keltaisesta väristä.

Kysy lisää »

Vaatteet moneen käyttötarkoitukseen

Normi- ja asennevaatteet soveltuvat monenlaiseen menoon. Normivaatteiden tummat värit antavat anteeksi likaisuutta. Normivaatteet kestävät katseita myös arkisissa asioissa työmaan ulkopuolella.

Laadukkaat työhousut

Oletko kuullut puhuttavan DimexAsenteesta? Asennehousut ovat ensimmäisiä markkinoille nousseita joustohousuja, eikä suotta suosituimpia. Dimex työhousut, joustavuutta suomalaisen sisun hengessä!

Dimex tuoteperheestä löydät omat mallistot myös naisille, lapsille sekä isompaan kokoon. Dimex pukee tarvittaessa koko perheen kaikissa olosuhteissa!

Dimex työvaatteet suunnitellaan Suomessa

Dimex-tuotteiden kehitys on alkujaan lähtenyt kuljettajien vaatettamisesta, josta myöhemmin mallisto kehittyi myös muille aloille. Tuotteet suunnitellaan Leppävirralla, jossa ne myös kaavoitetaan ja malliommellaan.

Dimexin käyttäjät tekevät työnsä ylpeydellä ja asenteella - siksi myös tuotteet valmistetaan niin. Tuotannonsuunnittelu ja -ohjaus on tiukkaa suomalaista osaamista. Asiakastyytyväisyys on Dimexille sydämen asia - jokaikinen palaute käydään läpi.

Dimexin taustalla on joukko omanlaisia, rohkeita ja rehellisiä duunareita. He sietävät ongelmia, ratkaisut tehdään huumorilla ja ammattitaidolla. DimexAsenne välttää kaiken maailman bullshit*n. Tämä ei ole markkinointikikka, vaan kertoo aidosti siitä, keitä dimexiläiset ovat ja miten he toimivat.

No Bullshit!

Dimex työvaatteet tehdään laadulla, asenteella ja suurella sydämellä. Dimexin yhteistyökumppanina jo viiden vuoden ajan toiminut Biisonimafia on nostanut Dimexiä esiin hauskoilla sketsivideoillaan jo 4,5 miljoonan katselun verran. Dimex-asenne tarkoittaa, että tehdään työt ammattitaidolla loppuun saakka, vaikkei aina niin kivaa olisikaan. Huumorintajua ja positiivista asennetta ei kuitenkaan unohdeta. No bullshit!

Ota yhteyttä »