Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Helly Hansen työvaatteet on suunniteltu Pohjolan keleihin

Helly Hansen työvaatteet muodostavat laadukkaan tuoteperheen, josta löydät tyylikkäät työtakit ja housut useisiin eri tarpeisiin. Neljän suunnan jousto, hengittävät kuoret ja kosteutta siirtävät materiaalit takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden kuhunkin käyttötarpeeseen. Helly Hansen työvaateperheeseen kuuluu myös profiilituotteita. Meiltä Työvaatetalosta saat Helly Hansen työvaatteet juuri sinun tarpeeseesi!

Katso yhteystietomme »

Helly Hansen työvaatteet: Tyylistä tinkimätöntä taattua laatua

Helly Hansen työvaatteet ovat tunnettuja edistyksellisistä ominaisuuksistaan. Esimerkiksi aluskerrastoissa käytetty Lifa®-teknologia siirtää kosteutta iholta, jotta pysyt lämpimänä ja kuivana vaativissakin olosuhteissa. Helly Hansenin aluskerrastoista löydät myös merinovillatuotteita. Kerrospukeutumisen lähtölaukauksena voidaan pitää Helly Tech® -ulkokuorta.

Helly Tech® -kuori on hengittävä ja täysin vedenpitävä. Vedenpitävyyden takaavat teipatut saumat. Helly Hansen työvaatevalikoimasta löydät tuotteita kaikkiin kolmeen kerrokseen miellyttävän työnteon turvaksi.

Helly Hansen -valikoimaan kuuluu myös kattava valikoima erilaisia asusteita, kuten esimerkiksi joustovyöt, pipot sekä lippikset. Tyylitietoinen pakkaa esimerkiksi työmatkan varusteet Helly Hansenin laukkuihin. Löydät tämän kaiken Työvaatetalosta, kysy rohkeasti tarjousta tuotteista!

Katso yhteystietomme »

Helly Hansen on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, eikä suotta.

Sadan vuoden aikana Helly Hansen -tuotteet ovat löytäneet käyttäjänsä niin olympiatason hiihtäjistä, napaseudun tutkijoista, pohjoismaisista kalastajista ja lukuisista eri alojen ammattilaisista. Helly Hansenin vaatteet ovat ennenkaikkea tyylikkäitä, mutta myös suorituskykyisiä! Räätälöidyt ratkaisut ja skandinaavinen muotoilu ovat kuin luotuja suomalaisille työmaille.

Helly Hansen -merkin perustaja, Helly Juell Hansen, ryhtyi valmistamaan öljykangastakkeja, sydvestejä sekä suojapeitteitä vuonna 1877 Norjassa. Vuoden uurastuksen jälkeen yritys palkittiin Pariisin maailmannäyttelyssä erinomaisesta laadustaan. Tämä oli lähtölaukaus vientitoiminnalle, laadukkaiden ja kestävien vaatteiden menestykselle.

Tilaa meiltä laadukkaat Helly Hansen työvaatteet! Meiltä löydät myös Dimex-, Snickers- ja Blåkläder-työvaatteet.