Snickers työvaatteet − kehitystyötä jo yli 40 vuoden ajan

Snickers työvaatteet − uuden sukupolven tuoteperheet

Uusi konseptimme koostuu neljästä tuoteperheestä, joiden materiaalit ja ominaisuudet on suunniteltu erityyppisiin työtehtäviin: AllroundWork, LiteWork, RuffWork ja FlexiWork.

Snickers työvaatteet tunnetaan hyvästä perusrakenteesta ja erinomaisesta istuvuudesta, joka takaa ylivertaisen työmukavuuden ja liikkumisen vapauden.

Katso yhteystietomme »

AllroundWork – valmiina kaikkeen

Mitä ikinä työpäivä tuokaan eteesi, AllroundWork ei ole koskaan huono valinta. Yhdistelmä istuvuutta, käyttömukavuutta sekä toiminnallisuutta takaavat, että olet pukeutunut työtehtävän mukaisesti.

Tässä modernissa tuoteperheessä yhdistyvät uskomaton istuvuus, käyttömukavuus ja hyvin suunniteltu toiminnallisuus. Snickers työvaatteet ovat varma valinta päivittäiseen työhön kaikenlaisissa arjen ympäristöissä.


LiteWork – Kevyt ja hengittävä

Superkevyet ja nopeasti kuivuvat. Nämä huippuluokan työvaatteet, joissa käytetään käänteentekevää 37.5®-teknologiaa, takaavat tehokkaan ilmanvaihdon kovassa työssä ja lämpimissä olosuhteissa. Kokeilemalla huomaat!

RuffWork kovaan käyttöön

Näissä kovaan käyttöön suunnitelluissa nykyaikaisissa työvaatteissa yhdistyvät uskomaton istuvuus ja parannettu toiminnallisuus. Ammattilaisille, jotka haluavat luottaa varusteisiinsa vaativimmissakin olosuhteissa.

Voit luottaa ahkeraa kulutusta kestäviin kankaisiin, jotka tarjoavat suojaa ja työskentelyn mukavuutta. Työvaatteita on saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla, joista voit valita sinun työtehtäviisi sopivat. Lisäksi saatavilla on RuffWork Denim, moderni toiminnallinen farkkulook.

FlexiWork - liikkumisen vapautta

Liikkumisen vapautta? Tämän tuoteperheen vaatteet ovat superjoustavat ja todella mukavat päällä. Nämä hightech-tuotteet edustavat myös työvaatetuksen uusinta kehitystä joustomateriaaleineen ja BodyMapped-muotoiluineen.

Snickers työvaatteiden historia

Snickers Workwearin tarina alkoi vuonna 1975, kun sähköasentaja Matti Viio hermostui puutteellisiin työvaatteisiinsa. Hän ehdotti useita kertoja muutoksia työvaatteisiinsa, mutta kukaan ei kuunnellut häntä. Lopulta hän suunnitteli omat työvaatteensa.

”Se oli oma protestini silloista työvaateteollisuutta kohtaan. Halusin näyttää, että meillä työntekijöillä on ylpeyttä sekä tietotaitoa, ja että tarvitsemme saman kunnioituksen kuin kaikki muutkin yhteiskuntaryhmät."

Siitä lähtien Snickers Workwear on ollut yksi johtavista työvaatteiden edistyksellistä valmistajista. Tänä päivänä Snickers Workwear on yksi Euroopan johtavista työvaatemerkeistä ja edustettuna yli 20 maassa.

Snickers työvaatteissa yhdistyy kehittynyt muotoilu ja erinomainen toiminnallisuus, mukavuus, suojaus sekä kestävyys. Snickers Workwearin tavoitteena on tehdä ahkerien ammattilaisten työpäivästä helpompaa, turvallisempaa ja tuottavampaa.

Snickers Worwear etsii jatkuvasti uusia tapoja, joilla voi parantaa ammattilaisten jokapäiväistä työtä. Snickers keskittyy: toiminnallisuuteen, ergonomiaan, kestävyyteen, turvallisuuteen ja mukavuuteen. Lopputuloksena uudenlaiset ratkaisut, jotka vastaavat ammattilaisten todellisia tarpeita – Inventing Workwear.

Snickers Workwear on osa Hultafors Group -konsernia ja sen ensiluokkaisten brändien valikoimaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Hanki laadukkaat Snickers työhousut ja muut vaatteet Työvaatetalolta. Etsitään yhdessä tarpeisiisi sopiva työvaateratkaisu!

Katso yhteystietomme »