Ensiluokkaiset työvaatteet
sekä
brodeeraus- ja painatuspalvelu

Työvaatteet kivijalasta Raumalta tai toimituksella

Me myymme laatumerkkien valmistamia työasuja mm. teollisuudelle, rakennusalalle, sairaaloille, ravintoloihin ym. palvelualoille. Työasujen korkealaatuiset materiaalit ja työn erityispiirteisiin suunnitellut mallit ja leikkaukset kestävät aikaa ja pesuja. Ota yhteyttä ja tilaa tai kysy valikoimastamme!

Kypärät, suojaimet, asusteet ja jopa lasten työvaatteet löytyvät saman katon alta.

Vaikka myymälämme sijaitsee Raumalla, toimitamme kaikki työvaatteet, -asusteet ja jalkineet tarpeen mukaan ympäri Suomea sijaitseville asiakkaillemme kilpailukykyisin hinnoin ja nopein toimituksin.

PYYDÄ MEIDÄT KÄYMÄÄN YRITYKSESSÄSI.

MIETITÄÄN YHDESSÄ JUURI TEIDÄN TARPEISIINNE SOPIVAT TYÖVAATTEET JA -JALKINEET!

Työvaatteet

Jalkineet

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja mukavat työkengät muun muassa sellaiseen työhön, jossa jalkineilta vaaditaan kestävyyden ohella myös ergonomiaa. Meiltä löydät työkengät ja turvajalkineet monelle eri alalle, joten tutustu ihmeessä tarjolla olevaan valikoimaan – ja muistathan, että meiltä saat mukavat kengät myös vapaa-aikaan.

Useimmista kengistä tarjolla ovat normaalit koot, mutta erikoiskokoisia kannattaa tiedustella erikseen.

Edustamiamme merkkejä ovat muun muassa Nokian jalkineet, Helly Hansen, Jalas, Cat, Ejendals, Blåkläder ja Sievi . Kaikki edellä mainitut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja hyvästä maineestaan nykyaikaisten työkenkien parissa.

Työvaatetalon kenkäosasto palvelee sinua Raumalla. Poikkea ostoksille, halusitpa sitten hankkia uudet turva- tai työkengät tai jalkineet vapaa-aikaan, me autamme sinua!

Työhaalarit

Monipuolisista valikoimistamme löydät työhaalarit laidasta laitaan, kuten esimerkiksi kesä- ja talvihaalarit eri vuodenaikoja varten. Onkin järkevää hankkia erilliset työhaalarit talvi- ja kesäolosuhteisiin, mikäli ulkona työskentelyä tapahtuu paljon ympäri vuoden.

Työhaalari heijastimilla auttaa puolestaan näkymään pimeinä iltoina kun taas highvis -haalari erottaa käyttäjänsä taustasta kirkkailla huomioväreillään. Hyvälaatuisia ja kestäviä highvis (high visibility) -haalareita on saatavilla esimerkiksi Blåkläderin valmistamana.

Hyvä työhaalari on ehdottomasti hintansa arvoinen sijoitus. Korkealaatuiset materiaalit sekä sopivat leikkaukset tekevät siitä mukavan käyttää, ja lisäksi laadukas työhaalari kestää sekä aikaa että lukuisia pesukertoja. Valitse sopiva työhaalari omien tarpeidesi mukaan; kevyt kesähaalari, vettä hylkivä työhaalari talvikäyttöön tai pakkassäätä kestävä talvihaalari.

Turvakengät

Laadukkaat ja kestävät turvakengät ovat sijoituksena hintansa väärti, sillä ne suojelevat käyttäjänsä jalkoja sekä raskailta putoavilta esineiltä että kävellessä nauloilta ja muilta teräviltä objekteilta. Juuri siksi turvakengät ovatkin ehdoton hankita esimeriksi rakennus- ja teollisuusalalla työskenteleville.

Valikoimistamme löydät turvakengät ja turvajalkineet markkinoiden tunnetuimmilta valmistajilta, kuten Jalakselta, Nokian jalkineelta, Sieviltä, Helly Hansenilta, Catilta, Ejendalsilta ja Blåkläderilta.

Etsitpä sitten hengittävää ja kevyempää turvakenkää tai pitkävartistaturvasaapasta, valikoimistamme löydät laadukkaat turvajalkineet kaikkiin tarpeisiin – kilpailukykyisin hinnoin, totta kai. Tutustu siis rohkeasti monipuoliseen turvakenkävalikoimaamme ja poikkea käymään Raumalla sijaitsevaan myymäläämme.

Kokkitakit

Jos haussa on laadukas ja kestävä kokkitakki, löydät sellaisen meiltä! Olemme erikoistuneet eri alojen työvaatteisiin, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan kaikenlaiset työasut laidasta laitaan – kilpailukykyisin hinnoin, totta kai.

Voit poiketa myymälässämme tai tehdä tilauksesi verkon kautta, jolloin toimitamme tuotteet nopeilla toimituksilla aivan ympäri Suomea. Pääsääntöisesti toimitukset tapahtuvat jopa parin arkipäivän sisällä, joten saat tilaamasi työasut nopeasti käyttöön.

Edustamme vain markkinoiden parhaita merkkejä, myös kokkitakkien saralla. Tämä siksi, että haluamme tarjota vain laadukkaimpia ja kestävimpiä tuotteita, jotka tuovat parhaan mahdollisen vastineen rahalle.

Kuulosuojaimet

Siinä missä tavalliset kuulosuojaimet vaimentavat kaiken, kuulevat kuulosuojaimet päästävät läpi tavalliset äänet mikrofonien avulla. Aktiivikuulosuojainten elektroniikka kuitenkin estää kovien äänten kantautumisen korviin, jolloin melu suodattuu pois kuin itsekseen, mutta hiljaisemmat äänet ovat kuultavissa.

Kuulevia kuulosuojaimia on saatavilla monesta hintaluokasta – valitse omaan käyttöösi paras vaihtoehto tarvitsemiesi ominaisuuksien perusteella.

Kuulosuojaimet radiolla ovat hyvä valinta, kun työn tekemisen aikana tekee mieli kuunnella radiota samalla pitäen korvat kuitenkin suojattuna ympäröivältä melulta. Työpäivä kuluu usein nopeammin kun pystyt kuuntelemaan omaa suosikkikanavaasi – ja samalla suojaat kuulosi.

BRODEERAUS, PAINATUS ja pesulapalvelu

Meillä hoituu myös laadukas brodeeraus ja painatus. Vaikket pääsisi itse paikan päälle, voit helposti tilata tuotteet sähköpostilla suoraan yritykseesi, omilla logoilla tottakai! Ja silloin kuin pääset paikan päälle, saat painatuspalvelua saman tien. Ei siis pitkää odottelua, vaan tehokasta, hyvää palvelua! Ja painatukset jotka pysyy!

Tarjouksen pyytäneillä on mahdollisuus pitää varastoa valmiiksi painettuna meillä, ja hakea tuotteita aina kun tarve vaatii. Mikäli tarvitset isomman määrän kerralla, saat tuotteet painettuna suoraan toimittajalta.

Teemme yhteistyötä paikallisen pesulan kanssa joka mahdollista pesulapalvelun tuotteillemme.

KYSY TARJOUSTA MYÖS VUOKRAVAATE-PALVELUSTA!

paperi-, siivousväline- ja pesuainekauppa

Muistathan, että meiltä saat kustannustehokkaasti myös kaikki kotona ja työpaikalla tarvittavat paperit (wc-, käsi- ja talouspaperit), sekä laadukkaat siivousvälineet (Vileda) ja pesuaineet (Kiilto ja Ska). Papereita löytyy isoja tukkupakkauksia, jolloin säästyt pienempien pakkausten hakemisen vaivalta.

EDUSTAMME VAIN LAADUKKAITA JA KESTÄVIÄ MERKKEJÄ