« Takaisin

DIMEX 832 metsuri-raivaussahatakkiVaihtoehdot

Tuote
S
M
L
XL
2XL
3XL

Tuuletusaukot takakappaleella. Vetotketjulliset tuuletusaukot sivusaumassa. Vetoketjullinen rintatasku ja vaaka/pysty henkilökorttitasku. Vetoketjullinen hihatasku. Takakappaleen helmassa sisäpuolella tasku. Neppareilla säädettävä hihansuu. Etulista suojaa etuketjua.

Pyydä tarjous tuotteesta asiakaspalvelu@tyovaatetalo.com tai soita myymälään. Meiltä saat edullisesti tuotteiden yksilöinnin painatuksella tai brodeerauksella. Toimitamme tuotteita myös postitse ja isompia eriä rahdilla. 


EN 471:2003 luokka 2
Koot: S-3XL
100% polyesteri,160g/m², näkyvä oranssi kestävä materiaali, 100% polyesteri, 200g/m², joustava materiaali

 • HV-oranssi/t.harmaa

   Tuote: 832

   Suosittelemme myös

   DIMEX 830 metsuritakki

   830.jpg&width=280&height=500
   Hartialla vedenpitävä materiaali. Tuuletusaukot takakappaleella. Vetotketjulliset tuuletusaukot sivusaumassa. Vetoketjulliset rintataskut ja vaaka/pysty henkilökorttitasku. Takakappaleen helmassa sisäpuolella tasku. Neppareilla säädettävä hihansuu. Etulista suojaa etuketjua.
   Pyydä tarjous tuotteesta..

   Tuote: 830

   DIMEX 834 metsuri raivaussaha-avohaalari

   834.jpg&width=280&height=500
   Joustava selkäresori, etutaskuissa vetoketjut, edessä myös 2-suuntainen etuketju, takataskuissa vetoketjut, puhelin- ja kynätasku, housun oikeassa sivussa sisäpuolella tasku, jossa pehmuste. 50 mm leveät olkaimet, pituutta säädetään tarroilla, ohut rakenne ei paina valjaiden alla. Kuminauha takana vyötäröllä..

   Tuote: 834

   Näytä kaikki vastaavat tuotteet »