« Takaisin

BLÅKLÄDER 3323 functional uv-suojattu t-paita, army greenVaihtoehdot

Tuote
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL

Blåkläderin UV-säteilyltä suojaava t-paita on loistava valinta lämpimiin ja kuumiin työolosuhteisiin. Materiaali siirtää kosteutta iholta ja näin pitää olosi raikkaana pidempään. Se myös suojaa auringon haitallisilta säteiltä. Materiaali on sertifioitu UPF 40+ (suojavaatetus UV-säteilyä vastaan). Tämä tarkoittaa siis sitä, että tuotteen aurinkosuojakerroin on 40+.

Pyydä tarjous tuotteesta asiakaspalvelu@tyovaatetalo.com tai soita myymälään. Meiltä saat edullisesti tuotteiden yksilöinnin painatuksella tai brodeerauksella. Toimitamme tuotteita myös postitse ja isompia eriä rahdilla. 

KANKAAT

100% polyesteri, kosteutta siirtävä pikéneulos, UV-suoja, 155 g/m² 

YKSITYISKOHDAT

V-pääntie 
Vahvistettu olkasauma, Vahvistettu niskasauma

Tuote: 3323

Suosittelemme myös

HH WORKWEAR 75161-990 tekninen t-paita

hh_magni_ttpaita.jpg&width=280&height=500
HH Workwearin teknisin t-paita. Erottuva malli. Valmistettu Lifa® Flow -kankaasta, joka poistaa tehokkaasti kosteutta iholta ja suojaa UV-säteilyltä. Erinomainen valinta raskaisiin töihin. Täydellinen pari Magni-työhousuille. Aurinkosuojattu!
Pyydä tarjous tuotteesta asiakaspalvelu@tyovaatetalo.com..

Tuote: 75161-990

BLÅKLÄDER 3323 functional uv-suojattu t-paita, mariininsininen

3323_sininen.jpg&width=280&height=500
Blåkläderin UV-säteilyltä suojaava t-paita on loistava valinta lämpimiin ja kuumiin työolosuhteisiin. Materiaali siirtää kosteutta iholta ja näin pitää olosi raikkaana pidempään. Se myös suojaa auringon haitallisilta säteiltä. Materiaali on sertifioitu UPF 40+ (suojavaatetus UV-säteilyä vastaan). Tämä..

Tuote: 3323

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »