WORKWEAR NURMELASTA TYÖVAATETALOKSI

Jukka Nurmela aloitti liiketoiminnan pesuaineiden valmistuksella jo 80-luvun lopussa. WorkWear Nurmelan hän perusti 1991 ja ensimmäinen liike avattiin Tehtaankadulla 90-luvun alussa. Myöhemmin tilaa tarvittiin lisää, ja Rakennus Laakeristo remontoi liiketilaksi Nummenkadulla sijaitsevan kivitalon. Jo ensimmäiseen liikkeeseen tuli puuvilla-haalareita myyntiin, mutta muutettuaan suurempiin tiloihin mahdollistui myös työvaatteiden ja jalkineiden valikoiman lisääminen. Pikkuhiljaa pesuaineiden teko loppui, ja työvaatteet valtasivat myös loput alakerran toimitiloista. Tilanteet kuitenkin muuttuvat ja niin myös Workwear Nurmelasta tuli TYÖVAATETALO OY.

UUSI YRITTÄJÄ, Kauppias, Äiti, Avovaimo, Maatilan tyttö...

Elina on nimeni ja kaikea tuota otsikossa mainittua taidan olla... Tässä muutama rivi kauppiaan historiasta ja siitä miten ollaan tässä tilanteessa.

Ensimmäiseltä ammatiltani olen Parturi-Kampaaja Maskeeraaja-Stylisti, sittemmin Sihteeri ja aloitettuani yrittäjänä kävin yrittäjäkurssin. Lapsuuteni olen kasvanut maalla ja vanhemmillani on vielä tänäkin päivänä vihannesviljelytila. Vuonna 2012 sain kaksoset ja kun he olivat siinä iässä että menivät päiväkotiin aloin opiskella kirjanpitoa. Ennen kuin tutkinto ehti tulla päätökseensä sain kuitenkin töitä. Siitä alkoi minun urani työvaate alalla kiertävänä myyjänä Länsi-Suomen alueella. Haave työskentelystä kivijalkamyymälässä kuitenkin sai minut kysymään töitä Nurmelasta ja niin kaikki alkoi...

Tule moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia myymälään, Me puemme tekijät!