True

Varmistetaan yhdessä, että viestisi välittyy

MetsäHallio

Brändätyt painotuotteet MetsäHallion tiimin vaatetuksesta liikelahjoihin.

Yhteistyö MetsäHallion kanssa on jatkunut jo useita vuosia. Brändiuudistuksen myötä on tehty kaikki uusiksi henkilökunnan vaatetuksesta liikelahjoihin. Työvaatetalo on auttanut brändin sovittamisessa tuotteisiin toiveiden mukaisesti. MetsäHallio on saanut Työvaatetalosta toivomansa paikallisen, luotettavan ja nopeasti toimivan yhteistyökumppanin.

Bar m'UKI

Aurinkolasit myyntiin ja jakotavaraksi kanta-asiakkaille.

Asiakkaalle ideoitiin ravintolamaailmaan sopiva tuote sekä myytäväksi että kanta-asiakkaille tapahtumissa jaettavaksi. Aurinkolasit brändättiin Bar m'UKI tyyliseksi. Saman projektin aikana uusittiin myös henkilökunnan vaatetusta ja esimerkiksi järjestyksenvalvojien paidat kustomoitiin näppärästi Työvaatetalon ompelimossa.

Myyntivoima

Asiakastilaisuuden jakotavaran ideointia sujuvasti, pienellä vaivalla.

Myyntivoimalla oli tarve saada tapahtumassa jaettava lahja, joka ei olisi niin sanotusti peruskassi. Työvaatetalo auttoi ideoinnissa ja jatkojalosti ajatusta, miten tapahtumaan viestiä viedään eteenpäin. Lopputuloksena Myyntivoima sai jaettavaksi ongelmanratkaisupelin, joka painatuksellaan nosti viestiä entistä isommalle tasolle myös muussa tapahtumailmeessä.

Varastokaluste

Nopealla toimituksella logonäkyvyyttä festarikävijöiden kaulanauhassa.

Varastokaluste oli sopinut markkinointiyhteistyöstä festarijärjestäjän kanssa. Varmaa logonäkyvyyttä saatiin jaetuilla VIP-kaulanauhoilla, jotka pääsivät myös julkisuudesta tuttujen henkilöiden kautta someen ja jopa televisioon asti. Aikataulu oli tiukka, jolloin toimitusajan nopeuttamiseksi painatus tehtiin Työvaatetalolla itse tehdastoimituksen sijaan.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.